Denizli Bisiklet Festivalinde Pedal Çevrilmeye Başlandı

Denizli Bisiklet Festivalinde Pedal Çevrilmeye Başlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale, Tavas ve Babadağ Belediyesi'nin desteklediği, Pamukkale Bisiklet Derneği'nin düzenlediği Denizli Bisiklet Festivali başladı.

A+A-

Festival kapsamında Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen bisikletçiler Denizli'nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin bulunduğu güzergahlarda pedal çevirecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale, Tavas ve Babadağ Belediyesi'nin desteklediği, Pamukkale Bisiklet Derneği'nin düzenlediği Denizli Bisiklet Festivali başladı. Türkiye'nin birçok ilinden gelen bisikletçilerin yer aldığı festivalin açılışı Delikliçınar Meydanı'nda yapıldı. 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Denizli Bisiklet Festivali'nin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Bisiklet Derneği Başkanı Yavuz Öge ve Türkiye'nin değişik illerinden gelen 150 bisikletçi katıldı. Pamukkale Bisiklet Derneği Başkanı Öge, festivalin 3 günlük parkuru kapsadığını belirterek, "Pek çok şehirden gelen misafir bisikletçilerimizle pedal çevireceğimiz bir etkinlik düzenliyoruz. Bugün Babadağ'a gidiyoruz, yarın Pamukkale, Hierapolis, Laodikya, pazar günü ise eski Kızılcabölük yolundan Tavas'a gideceğiz. Bu bir yarış etkinliği değil şehrimizin tanıtıldığı bir kültür faaliyeti. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen'e teşekkür ediyorum" dedi.

 

Değirmenci ve Gürlesin'de pedal çevirdi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ise, Denizli'nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin tanıtılması ve bisiklet sporunun özendirilmesi açısından etkinliğin önemli olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in de bir süre bisiklet kullanarak katıldığı festivalin startı verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.