Denizli Basket Yenilgi Yüzü Görmedi

Denizli Basket Yenilgi Yüzü Görmedi

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligde oynamış olduğu 5. maçını da kazanıp liderliğine devam etti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde 5.hafta maçından da galibiyetle ayrıldı. İzmir deplasmanında Bornova Belediyespor’la mücadele eden Denizli Basket farklı bir şekilde kazandı. Rakibine çok şans vermeyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sahadan 72-51’lik net bir skor ile ayrıldı. Böylece Denizli Basket, 5’te 5 yapıp liderliğine devam etti.

Denizli Basket, İzmir temsilcisi rakibi karşısında ilk periyodu 17-16 önde geçti. Karşılıklı atılan sayılardan sonra 2. periyotta ise 1 sayılık fark sürdü ve Denizli basket ilk yarıyı 31-30 önde kapattı.

3. periyoda da hızlı başlamış olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, rakibinin potasına 24 sayı atarak skoru 55-42 yaptı.

Yenilgisiz Devam Ediyor

Maçın son bölümünde skor avantajını iyi bir şekilde kullanmış olan Denizli Basket, maçın skorunu 72-51 ilan etti. Bu şekilde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, liderliğini namağlup bir biçimde devam etti.

Maç sonunda değerlendirmeler yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Ligde oynadıkları 3. deplasman maçından da galip ayrıldıklarını, istediklerini yaptıklarını ve güzel bir sonuç aldıklarını belirterek, “Zor bir deplasmanda iyi oynayarak ve mücadele ederek kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde evimizde oynayacağımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçı var. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, seyircimizin de desteği ile liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.