Denizli Basket Şans Tanımadı

Denizli Basket Şans Tanımadı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, TB2L 13. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfa’da Haliliye Belediye’yi 73-85 yendi ve 12'de 12 yaptı.

A+A-

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediye ile karşılaştı.

Maç hızlı başladı. Rakibi karşısında iyi mücadele ederek oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Denizli Basket, ilk periyodu 14-22 önde tamamladı. 

2. periyotta da iyi bir mücadele sergileyen Denizli temsilcisi ilk yarıyı 9 sayı önde bitirdi. Skor:38-47

Lider, 3. periyotta da üstünlüğü elden bırakmadı. Üst üste sayılar bulan Denizli Basket, bu periyodu da 53-67 skoruyla tamamladı.

Maçın son periyodunda da rakibine karşı iyi bir oyun sergileyen Denizli temsilcisi müsabakadan 73-85 galip ayrıldı. Bu sonuçla Denizli Basket, liderliğini sürdürdü. 

“TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, iyi bir oyunla sonuca ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ateşdağlı, “Bu deplasmanın zor olacağını biliyorduk. Hafta boyunca iyi çalıştık. Maç boyunca doğru işler yaptık. Takımımı tebrik ediyorum. Deplasmandan galibiyetle dönmek istemiştik, bunu başardık. Şimdi bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçımıza da iyi hazırlanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.