Denizli Basket'in ilk rakibi Nazilli Belediyesi

Denizli Basket'in ilk rakibi Nazilli Belediyesi

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçında 1 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Nazilli Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, yeni sezon öncesinde seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Denizli Basket, Pamukkale Üniversitesi Spor Yerleşkesi’nde 11 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Nazilli Belediyesi ile hazırlık maçında mücadele verecek.

 

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek tek takım olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde yoğun bir antrenman programıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Denizli Basket lige iyi bir başlangıç yapmak için yoğun bir uğraş veriyor.

 

Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen Kepez Cup’a katılan Denizli Basket, bu hafta ise evinde Nazilli Belediyesi’ni hazırlık maçında konuk edecek ve mücadele 1 Ekim Perşembe günü saat 17.30'da başlayacak.

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, "Pamukkale Üniversitesi Spor Yerleşkesi’nde oynayacağımız ilk maç için oldukça heyecanlıyız. Hazırlık dönemini yarıladık. Takımın güç seviyesi şuan istediğimiz seviyelerde. Evimizde oynayacağımız bu maçı çıkış maçı olarak görmekteyiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.