DENİZLİ BAROSU’NDA Ufuk Kök Dönemi

DENİZLİ BAROSU’NDA Ufuk Kök Dönemi

Denizli Barosu'nun dün başlayan 49'uncu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda bugün avukatlar sandığa gitti. Üç adayın yarıştığı genel kurulda, Denizli Barosu'nun yeni başkanı Ufuk Kök oldu.

A+A-

Denizli'nin en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Barosu'nun dün başlayan 49'uncu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda bugün seçim heyecanı yaşandı. Uğur Şimşek'in adaylıktan çekildiği ve üç adayın yarıştığı genel kurulda, mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, Ufuk Kök ve Jülide Keleş Yarışan’ın listeleri 2 bin 100 baro üyesinin desteğini almaya çalıştı.

Denizli Barosu'nun yeni yönetimini belirlemek üzere kurulan 8 sandıkta sabah 09.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılarak oy tasnifi ve sayımına geçildi. Sayımda başkan belli olurken, yönetimin ise ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor.

Başkanlık seçiminde ipi Ufuk Kök göğüsledi. Kök 557 oy alırken, Jülide Keleş Yarışan ise 523 oy aldı. Mevcut Başkan Adnan Demirdöğer ise 467 oyda kaldı. Seçimde baro başkanının yanı sıra Yönetim Kurulu (10 asil, 10 yedek), Denetleme Kurulu (3 asil, 3 yedek), Disiplin Kurulu (5 asil, 3 yedek) ile Türkiye Barolar Birliği delegeliği için (3 asil, 3 yedek) seçimleri yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.