Denizli, 2 Ödül Birden Aldı

Denizli, 2 Ödül Birden Aldı

Denizli, 2 Ödül Birden Aldı

A+A-

Geleneksel Turcomoney Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri sahiplerini buldu. Listeye Denizli'den iki isim girdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yılın Bakanı" oldu.

Uluslararası ekonomi ve finans dergisi Turcomoney’in geleneksel Turcomoney Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri'ne layık görülen kurumlar ile kişiler açıklandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yılın Bakanı" seçildi. Turcomoney’in 6'ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Turcomoney Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri Töreni, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Turcovision 2016 Ödülleri'nde ekonomi yönetiminde etkinlik sağlanması yönünde önemli çalışmalar gerçekleştirdiği ve iş dünyası ile hükümet arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağladığı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye "Yılın Bakanı" ödülü verildi.

Bakan Zeybekci, 2015'te de Uluslararası aylık ekonomi ve iş dergisi Ekovitrin tarafından yapılan ankette "Yılın Bakanı" seçilmiş, ödülünü de o yıl 14’üncüsü düzenlenen Yılın Starları Ödül Töreni’nde İstanbul'da almıştı.

DENİZLİ, 2 ÖDÜL BİRDEN ALDI

Turcovision 2016 Ödülleri'nde Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da ihracatçılara yönelik faaliyetlerini yoğunlaştırdığı ve uluslararası pazarlarda rekabet eden Türk firmalarına kredi desteğini artırdığı için "Yılın Bürokratı" ödülüne layık görüldü. 

Daha önce de birlikte çalışmış biri Tavaslı, diğeri Çallı iki önemli isim, memleketleri Denizli'nin bir kez daha gururu oldu;  hemşehrilerinin göğsünü kabarttı.

Büyük katılımın olduğu organizasyonda, onursal başkanlığını Turcomoney yazarlarından eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un yaptığı, aralarında Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar gibi isimlerin yanı sıra, uluslararası iş adamları dernekleri başkanları, ekonomi gazetecileri ile akademisyenlerin bulunduğu jüri, değişik alanlarda üretim ve yatırım yapan, istihdam gerçekleştiren, ihracat yapan, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışlarıyla toplumsal barışa katkı koyan devlet adamlarına, Türkiye’ye ve dünyaya değer katan kuruluşlar ile şahsiyetleri seçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.