DENİB'te Geri Sayım Başladı

DENİB'te Geri Sayım Başladı

Denizli İhracatçılar Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptıkları “Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması” için geri sayım sürüyor.

A+A-

Hemen hemen 1000’in üstünde “Genç Mucidimizin” başvuru yapmış olduğu yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde toplam 30 finalist ter dökecek.

14 Nisan 2018 Cumartesi akşamı yapılacak olan etkinliği ünlü sunucu Oylum Talu sunacak ve etkinlikte, Aref Ghafouri de illüzyon gösterisi ile izleyenleri büyüleyecek.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ!

Final gecesi ile alakalı değerlendirmeler yapan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, bu sene 3.sü yapılacak olan Genç Mucitler Yarışması aracılığı ile genç beyinlere fırsat verildiğinde neler yapabildiklerini bir kez daha gördüklerini vurgulayarak genç yaşta inovasyon kültürünü aşılamanın ülke kalkınmasındaki öneminin altını çizdi.

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, bugüne dek yapılan yarışmalarda toplamda 3000 başvuru aldıkların ve gençlerin yoğun ilgisinin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğinin ve geleceğe daha da umutlu bakmalarını sağladığını dile getirdi.

Cumartesi akşamı yapılacak olan etkinlikte Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun da aralarında olacağını belirten Kocasert, Vestel’in Türkiye’nin en yenilikçi firmalarından biri olduğunu ve etkinliğin ana sponsoru olduğunu ifade etti.

DENİZLİ HALKINA SÜRPRİZ


Başkan Kocasert, Oylum Talu’nun sunuculuğunu yapacağı finalde, Denizli için aslında bir de sürpriz hazırladıklarını ve Ünlü İllüzyonist Aref Ghafouri finalden sonra adeta nefesleri kesecek bir gösteri yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.