DENİB Akademi'de Online Pazarlama

DENİB Akademi'de Online Pazarlama

Denizli İhracatçılar Birliği'nin eğitim etkinliklerini sürdüren DENİB Akademi, 15 Mayıs 2018 Salı günü “Online Pazarlama Stratejileri Eğitimi”ni yaptı.

A+A-

Gerçekleştirilen eğitimde katılımcılara Sarpaş Danışmanlık’tan Berke Sarpaş tarafından sosyal medya araçları, dijital itibar, dijital itibar ne şekilde artırılır, upselling, antropomorfik, marka, etkin marka yönetiminde beş kural, reklamın görsel kuralları, markalar ile iletişim, marka elçisi, sosyal medyada iletişim, viral pazarlama, viral pazarlama misalleri ve sosyal medyada büyüme ile alakalı hacking araçları hakkında katılımcılara bilgi sunuldu.

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda yapılan eğitime, firmalardan genel müdürler, müşteri temsilcileri, satış-pazarlama yöneticileri, arge ile web yöneticileri katıldı ve eğitim başarılı ve keyifli bir şekilde bitti.

Eğitimler Sürüyor

DENİB AKADEMİ, programlarını Denizli İhracatçılar Birliği ile TİM-TEB Girişim Evi ortaklığında 29 Mayıs 2018’de “Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları” eğitimiyle sürdürecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.