Denge Grubundan "Aşk Kumar"

Denge Grubundan "Aşk Kumar"

Denizlili doktorlardan meydana gelen “Denge” grubu 3. Kliplerini “Aşk Kumar” şarkısına çekti.

A+A-

2000'li senelerin başlarında tıp öğrencisi olan Denizlili bir grup arkadaşın kurduğu ve yüksek tempolu tahsil hayatının getirmiş olduğu zorluklara rağmen günümüze dek taşıma başarısı gösteren “Denge” grubu, ilk çıkış albümleri olan Lafta Kalmasın'ı 3 Adım Müzik etiketi ile yayınlamışlardı  ve bu klip büyük ses getirmişti. Albümden “Zor bozan” adındaki şarkıya çekmiş oldukları ilk klipten sonra, farklı bir klip senaryosu izlettikleri  “Bana Gel Demedin”le listelere girme başarısı gösteren grup 3. Klibini de “Aşk Kumar” şarkısına çektiler.


Vokallerinde Oğuz Ucagök ve Ender Anılır, gitarda Orçun Zorbozan, bas gitarda Ali Arman ve davulda Can Özlü'den oluşan Denge grubunun çoğunun uzman doktorlardan meydana gelmesi de belirtilmesi gereken ilginç bir nokta. Mesleki koşullardan ötürü yoğun mesai saatlerinde çalışsalar da müziğe olan tutkularından dolayı 1.5 sene gibi bir süre zarfında Lafta Kalmasın'ı tamamladılar. Pop rock dinleyicisinin beğenisine sunmuş oldukları albümde rock müziğinin değişik türlerinde harmanladığı parçalar bulunuyor. Oğuz Ucagök'ün 5, Ender Anılır'ın 2 eseriyle temelini oluşturduğu albümün tüm düzenlemeleriyse Osman Hekimoğlu imzası taşımakta. Toplamda 7 şarkıdan meydana gelen Lafta Kalmasın albümüne dijital platformlar ve müzik marketlerden ulaşılabilir.

2. Albüm Geliyor

2. albüm hazırlıklarını da tüm hızı sürdüren  grup şu günlerde 3. klibin heyecanını yaşamakta. Amaçlarını, tüm popülist beklentilerin ötesinde “kalıcı ve klasikler arasına girmiş, saygı ile dinlenen bir grup olmak” şeklinde belirten grup üyelerinin sonraki çalışmaları da merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.