DEGİAD'ta Ziyaretler Sürüyor

DEGİAD'ta Ziyaretler Sürüyor

DEGİAD’ın yeni başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin geçtiğimiz haftalarda yapılan seçim ile görevine başlayan yeni yönetim kurulu, Başkan Hakan Urhan liderliğinde protokol ziyaretlerine başladı. Hakan Urhan ve kurmayları şehir protokolünü sırası ile ziyaret ediyor, kendilerini tanıtırken, yol haritaları ile alakalı bilgiler veriyor.

Hakan Urhan ve ekibinin ilk durağı Denizli Valisi Hasan Karahan oldu. Vali Karahan’ı makamında ziyarette bulunan genç işadamları, Vali Karahan’a DEGİAD olarak şehre olumlu katkı sağlamak için her türlü göreve hazır olduklarını ifade etti.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’ı da makamında ziyarette bulunan DEGİAD’lı yöneticiler protokol ziyaretleri çerçevesinde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile de bir araya geldiler.

Kendimizi ve Projelerimizi Tanıtıyoruz

DEGİAD’ın yeni döneminde taşın altına elini koyan, yalnızca iş dünyası değil kent değerleri ile alakalı da projeler üretip, AR-GE çalışmaları yapıp sorumluluklarından daha fazlasını ortaya koymaya çalışan bir rol üstleneceğini ifade eden DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ziyaretlerin süreceğini belirtti. Kendilerinin DEGİAD’ın yeni yönetimi olarak şehrin mühim dinamiklerini ve isimlerini ziyaret ederek hem kendilerini hem de projelerini anlatmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Urhan, kapılarını kendilerine açan tüm isimlere de teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.