DEGİAD'ın Yeni Başkanı Belli Oldu

DEGİAD'ın Yeni Başkanı Belli Oldu

DEGİAD'ın 27. olağanüstü genel kurulunda oyların sayımı bitti ve yeni başkan belli oldu.

A+A-

Esra Kasapoğlu ve Hakan Urhan’ın yarıştıkları DEGİAD’ta seçim tamamlandı. 158 oy almış olan Hakan Urhan DEGİAD’ın da 14. dönem başkanı olmuş oldu.

 

Denizli Genç İşadamları Derneği'nin dün yapılmış olan 27. Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçim yapıldı ve sonuçlar da belli oldu. Toplamda 282 oyun kullanıldığı seçimlerde bir oyun geçersiz sayıldığı ifade edildi. Başkan

adaylarından Hakan Urhan’ın 158 oy aldığı rakibi Esra Kasapoğlu Ünlü’nün ise 123

oyda aldığını öğrenildi.

Demoktrasi Şöleni

Sonuçların açıklanmasının ardından Urhan, sahneye çıkarak tüm ekibini sahneye davet etti. Bir süre ayakta alkışlanan DEGİAD'ın yeni yönetimini ilk kutlayanlardan bir tanesi de Esra Kasapoğlu Ünlü oldu. Ünlü yapmış olduğu kısa konuşmasında, böyle bir demokrasi şöleninin içerisinde olmaktan gurur duyduğunu, kendisinin yanında yer alan ekip arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Hakan Urhan da yeni dönemde yine hep beraber olacaklarının altını çizerek, yeni dönemde yeni çalışmaların altına imza atacaklarını dile getirdi.

 

Genel kurulda Divan Kurulu üyeleri de Başkan Urhan'a seslenip, yeni dünyada iş hayatında yalnızca erkeklerin olmadığıı, kadınların varlığının ve katkısının inkar edilemeyeceğini, bu sebeple Genç İşadamları Derneği değil Genç İş İnsanları Derneği isminin değerlendirilmesi gerektiğini ilettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.