Dazkırı'nın Yolları Bayrama Hazırlanıyor

Dazkırı'nın Yolları Bayrama Hazırlanıyor

Dazkırı'nın Yolları Bayrama Hazırlanıyor

A+A-

Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesinde Belediye, altyapı çalışmaları esnasında bozulan yollarda, alt yapı tamamlanmadığı için geçici olarak asfaltlama çalışması yaptı.  Bazı yollara da geçici olarak sökülmüş parke taşları döşendi.

Dazkırı’da Belediye vatandaşların mağdur olmaması için alt yapısı henüz tamamlanmayan cadde ve sokaklarda geçici olarak asfalt çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, “İlçemizde devam eden 100 yıllık altyapı çalışmalarından olan atıksu, kanalizasyon şebeke hattı henüz tamamlanmadı.

Alt yapı çalışması sırasında bozulan yollarımız içme suyu hattının yapımına kadar halkımızın mağduriyetinin bir nebze olsun giderilmesi için, hattın geçmiş olduğu yerlerde özellikle de hepimizin çok kullandığı cadde ve sokaklarda geçici olarak bir kısmını asfalt, bir kısmını da sökülen kilitli parke taşlarının tekrar döşendi. Mağduriyetimizin azalması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Aynı zamanda düzenlemeler yapılırken caddelerimizin sokak temizliği de yapılmaya devam ediyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.