Dazkırı'da Piknik Tadında Demokrasi Nöbeti

Dazkırı'da Piknik Tadında Demokrasi Nöbeti

Geçen yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz Dazkırı Belediyesi Toplu Sünnet Şölenimiz 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize yapılmaya çalışılan darbe girişimi nedeniyle bu yıl Demokrasi Şöleni olarak 29 Temmuz Cuma günü yapıldı. 30 çocuğun sünnetleri Dinar Dev

A+A-

Şölen gündüz saat 11:00 de Belediye Düğün Salonu arkasında tüm halkımıza sünnet çocuklarımız ve şehitlerimiz için mevlit okutulup yemek ikram edildi.Sünnet çocuklarının takı merasimine geçilerek Başkanımız ve meclis üyelerimiz tüm sünnet çocuklarına altın takarak geleneği bozmadılar.

Ardından sünnet çocuklarımızı atlara bindirerek sonrasında konvoy yapılmasıyla gündüz programımız sona ermiştir.

Dazkırı Kaymakam Vekili Fatih Sayar, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu KÖKSAL, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Dr.Mehmet Kemal DEMİRKIRKAN,AKP İl Başkanı Vekili Ünal YILMAZ,İ.A.B.B. Genel Sekreteri Salim ÇORUK, Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER, Dazkırı Belediyesi Meclis Üyeleri ve bu sene bizleri yalnız bırakmayan Adalet ve Kalkınma Partisi ,Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlıkları, Parti Yönetimleri, İlçe ve Köy Muhtarlarımız, Sünnet Çocuklarının Ailelerinin yanı sıra halkımızın da katılımıyla yaklaşık 10.000 kişiye yakın bir yoğunlukla programımız başladı.

Maksat Sanat Merkezi Uzun Adamlar ikilisinin sahne almasıyla çocuklarımız balon gösterileriyle coşup eğlenmişlerdir. Gösterinin finalinde Atatürk ve Ay Yıldız baskılı balonlar çocuklara dağıtıldıktan sonra, Başkan TAYLAN, Maksat Sanat Uzun Adamlar ikilisine teşekkür edip plaket takdim ettikten sonra programımız saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Ardından Başkan TAYLAN açılış konuşmasını yaptı.

Başkan TAYLAN ; “Sayın, Kaymakamım ,Milletvekillerim,İl Başkanlarım,İlçe Başkanlarım,Belediye Başkanlarım,Protokolün değerli üyeleri kıymetli hemşerilerim “Demokrasi Şölenimize” hepiniz hoş geldiniz.Geçen yıl sünnet şöleni olarak yapmaya başladığımız etkinliğimizi bu yıl 15 Temmuzda demokrasimize karşı yapılmaya çalışılan darbe girişimi nedeni ile Demokrasi Şöleni olarak gerçekleştiriyoruz.Ayrıca bu yıl ki şölenimize bütün siyasi parti temsilcilerinin katılımda bulunması bizleri onure etti.Kendilerine teşekkür ediyor birlikteliğimizin hiçbir zaman bozulmamasını diliyorum.15 Temmuzdaki girişim gösterdi ki milli iradenin önünde hiç kimse duramaz ve demokrasimiz asla yıkılamaz.Bu duygu ve düşüncelerle şölenimizin gerçekleşmesinde emeği geçen başta belediye personelimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum…” dedi. Başkan TAYLAN’ın konuşmasının ardından gecemiz saygı duruşu ve istiklal marşıyla devam etti.

Gecenin başlangıcında belediye personelimiz tarafından halkımıza dağıtılan Türk Bayraklarıyla Onuncu Yıl Marşı ve Türkiyem şarkıları eşliğinde Bayramyerinde kutlanan Demokrasi Şölenimiz Dazkırı’ya tarihi günlerden birini yaşattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Dr.Mehmet Kemal DEMİRKIRKAN,Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ünal YILMAZ,Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Av.Burcu KÖKSAL,Dazkırı Kaymakam Vekili Fatih SAYAR konuşmalarını gerçekleştirerek 15 Temmuz 2016 da Demokrasimize yapılan darbe girişimine tepkilerini göstererek birlik ve beraberliğimizin hiç kimsenin bozamayacağını demokrasimizin asla yıkılamayacağını belirttiler.

Halkın buluştuğu demokrasi şöleninde ilk olarak, Nihal SALDA şarkılarını seslendirdi. Halkla iç içe bir konser veren Nihal SALDA söylediği şarkılarla halkımızı coşturarak keyifli anlar yaşattı. Sahnesinin sonunda Belediye Meclis Üyelerimizden Naciye İPEK kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Gecenin finalinde ise şarkılarıyla halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Hüseyin KAĞIT sahne aldı. Seyirciyi çok seven Hüseyin KAĞIT sahnede yerinde duramayarak halkımıza da aynı duyguları yaşattı.Sahnede hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Hüseyin KAĞIT şarkılarını seslendirdi. Konser bitiminde İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim ÇORUK Hüseyin KAĞIT’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Hüseyin KAĞIT kendini böylesine güzel bir toplulukla ve Dazkırı Halkıyla buluşturduğu için Başkan TAYLAN’a teşekkür ederken, Başkan TAYLAN da şölene katılan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi ve program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.