Darp İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü

Darp İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir öğrenci ile alakalı darp iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

A+A-

Denizli’ye bağlı  Pamukkale ilçesinde bir ortaokulda 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki K.K., iddiaya göre müdür yardımcısı tarafından darp edildi. Müdür yardımcısı suçlamayı kabul etmedi ama İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı.

Polis İnceleme Başlattı

Olayın, Fesleğen Mahallesi'ndeki bir ortaokulda geçtiğimiz salı günü gerçekleştiği ifade edildi. İddialara göre, 8. sınıf öğrencisi K.K., koridorda bir grup arkadaşı ile kağıttan yaptıkları top ile oynayıp, ellerindeki kemer ile birbirlerine vurdular. O anları gören nöbetçi öğretmen, çocuklardan K.K. ile arkadaşı S.K.'yi müdür yardımcısı A.Y.'nin odasına götürdü. Müdür yardımcısı A.Y., iddialara göre, iki çocuktan K.K.'ye kızdı, öğrencinin elindeki kemeri alarak, boynuna doladı. A.Y. daha sonra çocuğun başını bir defa duvara vurdu. Okuldan sonra K.K., durumu annesi Hamiyet K.'ye anlattı. Hamiyet K. de okula giderek  yöneticiler ile görüştü. Daha sonra çocuğunu da yanına alıp  polise giden Hamiyet K., müdür yardımcısından şikayetçi oldu. Oğluna darp raporunu da almış olan anne Hamiyet K., çocuğunun boynu ve ensesinin tahriş olduğunun rapor ile tespit edildiğini söyledi. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğrenciler K.K. ve S.K.'nin ifadelerini aldı. Polis daha sonra okulda incelemelerde bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarına baktı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konu hakkında idari soruşturma başlattı. Ayrıca, müdür yardımcısı A.Y.'nin bir okul gezisi için il dışında olduğu belirtildi.

Ayrıca, müdür yardımcısı A.Y.'nin de çocuğun annesi Hamiyet K.'den kendisine hakaret ettiği gerekçisi ile şikayetçi olduğu, ayrıca suçlamayı kabul etmediği, K.K.'yi ya da başka bir öğrenciyi dövmediğini söylediği ifade edildi.

DHA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.