Dalaman Çayında erkek cesedi bulundu

Dalaman Çayında erkek cesedi bulundu

Acıpayam'a bağlı Çakır mahallesi yakınlarında bir erkek cesedi bulundu.

A+A-

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'a bağlı Çakır Mahallesi ile Kelekçi Mahallesi arasında Bıtırak mevkiinde bir çoban köpeği Dalaman Çayı kenarında ağacın dibinde aşırı bir hareketlilik göstermesi üzerine köpek sahibi çobanda o tarafa yöneldi.

Gördüğü manzara karşısında şok olan çoban A.Y. durumu hemen yetkili makamlara haber verdi.

Olayın duyulması üzerine söz konusu yere gelen C. Savcısı gerekli inceleme ve çalışmaların ardından ceset bulunduğu yerden alınarak Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Bulunan cesedin 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesinde kaybolan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'a ait olduğu sanılmakta.

Mehmet Ali Acar'ın kaybolduğu yerden yaklaşık 1.5 km. uzaklıktaki mesafede bulunan ve büyük oranda vücut bütünlüğü bozulan cesedin DNA testi yapıldıktan sonra kime ait olduğunun kesinleşeceği öğrenildi.

Haberin duyulması üzerine Çakır mahallesindeki kayıp şahsın yakınları Hastaneye akın ederken, soruşturma çok yönlü olarak sürüdürülmekte.

Mehmet Ali Acar 16 Ocak 2017 tarihinde Çakır Mahallesinde Dalaman Çayı kenarında 20 SA 742 plakalı otomobili çamura saplanmış olarak bulunmuş, kendisinden bir türlü haber alınamamıştı. Daha sonra Çakır mehallesi çevresinde ve Dalaman Çayı içinde aramalar yapılmış bir sonuç elde edilememişti.

Haber : Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesi.com

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.