Çölyak Hastalarına Destek Sürüyor

Çölyak Hastalarına Destek Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve ilçelerinde ikamet eden çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yapıldı.

A+A-

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi 6 senedir devam ettirdiği çölyak hastalarına glütensiz gıda destek programına bu sene devam etti. Bu çerçevede, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen glütensiz gıda destek programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, çölyak hastaları ve yakınları katılımda bulundular. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çölyak hastalarının yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi için yapmış olduğu glütensiz gıda desteğinden 250 çölyak hastasına fayda sağlandı.  

 

Çölyak hastaları unutulmadı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çölyak hastalarına yönelik gıda desteğinin her sene sürdüğünü belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Glutensiz gıdaların teminin edilmesinin zor olduğunu, kendilerinin de bu noktada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak şehirdeki çölyak hastası vatandaşlara destek olmak istediklerini dile getirdi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 senedir çölyak hastalarına gıda yardımı yapıldığını bu noktada her zaman kendisini destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.