Çok Etkilendiler

Çok Etkilendiler

Tekstil sektörünün ileri gelen ihracat merkezlerinden Denizli'de bir fabrikada çalışmakta olan kadın işçiler, Anadolu Ajansı’nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldılar.

A+A-

Pamukkale’de dış pazar için havlu ve bornoz üreten fabrikada çalışan bir grup işçi, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin dünya çapında çektiği en iyi fotoğrafların yer aldığı seçkiyi incelediler. Değişik kategorilerdeki kareleri seçip oylayan işçilerden Huriye İpek, fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu, seçmekte zorlandığını ama bilhassa Türk askerinin mücadelesini anlatan eserlerden çok etkilendiğini ifade etti.

İpek, haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Seçim zaferi" ve Halil Fidan'ın "Türk bayrağı Afrin'de", yaşam kategorisinde Ömer Ürer'in "Hüzünlü güz vedası", spor kategorisinde ise Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Hüzünlendirdi  

Oylamaya katılmış olan işçilerden Selda Durmuş da fotoğrafların her birinin tabloluk olduğunu dile getirerek, "Çekenlerin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel. Yemin törenini çok beğendik, orada çocuklarımız, askerlerimiz var. Askerlerimizin mücadelesi bizi hem hüzünlendiriyor hem gururlandırıyor, onlar çok güzel." Şeklinde konuştu.

Selda Durmuş, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçikten ilk iftar" ve Ali Atmaca'nın "Yemin", yaşam kategorisinde Sezgin Pancar'ın "Türk yıldızları", spor kategorisinde ise Burak Akbulut'un "Karatenin sultanları" fotoğraflarına oy verdi.

Oylamaya tesisin sahibi ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu da katılarak, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in eseri "Mehmetçikten ilk iftar", yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve kedisi", spor kategorisinde de Ali Atmaca'nın "Ata sporu" isimli fotoğrafını seçti.

DENİZLİ (AA)

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.