Çok Büyük Katkı Sağlayacak

Çok Büyük Katkı Sağlayacak

Türkiye'nin önemli sanayi ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak Denizli Çevre Yolu projesinin en mühim etabı olarak gösterilen Honaz Tüneli’nin hemen hemen yüzde 80'i tamamlandı.

A+A-

İzmir, Aydın ve Ankara hattından gelerek Antalya ve Muğla yönüne gidecek trafiğin Denizli şehir merkezine girmeksizin devamını sağlayacak projenin kilit etaplarından Honaz Tünelinde çalışmalar devam ediyor.

Tünel inşaat alanını inceleyen ve tamamlanmasından sonra zaman ve yakıt tasarrufu sağlanmasının yanında Denizli'nin Antalya ve Muğla gibi önemli turizm merkezlerine bağlantı yolunun daha modern yapıya bürüneceğini ifade eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Tüneldeki inşaat çalışmalarını yerinde gördük. Tünelin yüzde 80’ine yakını tamamlandı. Önümüzde ki günlerde ışığı göreceğiz inşaallah.” dedi.

Huzur ve Güvenle

Denizli-Aydın otoyolunun ihalesinden sonra Denizli için ulaşım sorununun ortadan kalkması ile alakalı Honaz Tüneli’nin öneminden bahseden Başkan Turgut Devecioğlu;" Merkezi hükümetimizin projeye olan destekleri, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin de gayretleri ile tünel inşaatında çalışmalar devam ediyor. Tüneller sayesinde ihracat ve turizm merkezi Denizli ile çevre illerdeki vatandaşlarımız huzur ve güvenle yolculuk edecek. Biz de çalışmaları yerinde görmek üzere sıklıkla projeyi ziyaret ediyoruz." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.