Çocuklarımız Daha Başarılı Olacak

Çocuklarımız Daha Başarılı Olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ulusal egemenlik ateşinin yakılmış olduğu 23 Nisan 1920'nin bir ulusun yükselişi olduğunu dile getiren Başkan Zolan, bu kutsal topraklar için canını ortaya koyan şehitlere ve şanlı tarihe yarınların nakşedilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile bir mesaj yayımladı. Demokrasinin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihinin çok önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkatleri çeken Başkan Osman Zolan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milli egemenliği gelecek nesillere armağan ettiği bugünün, çocuklara şanlı tarihimizin asla unutturulmaması gerektiğini ve bağımsızlık duygusunun asil karakterleri olduğunun her fırsatta vurgulanması gerektiğini dile getirdi.

 

Ulusal egemenlik ateşinin yandığı 23 Nisan 1920'nin bir ulusun yükselişi olduğunu belirten Başkan Zolan, geçmişten bugüne bu kutsal topraklar için canını ortaya koyan şehitlerin ve şanlı tarihimizin yarınlarımıza nakşedilmesi gerektiğini vurguladı.

 

En Büyük Yatırım: Çocuklar

Açıklamanın devamında Başkan Zolan, çocuklara sunulan her türlü imkanın, geleceğimize yapılan birer yatırım olduğundan bilinçle hareket edip, onların yarını kucaklayabilmeleri adına herkesin üzerine düşen her türlü vazifeyi gerçekleştirme sorumluluğu olduğunu, İnşallah çocuklarında kendilerine sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, şanlı tarihten aldıkları özgüven ile büyük başarılara imza atacağını söyledi.

 

Paylaşımının devamında çocuklara da hitap eden Başkan Zolan, çocukların, ülkemizin geleceği, yarınımızın umudu olduğunu, kendilerinin atalarımızdan aldığımız emaneti, çocuklara en iyi şekilde teslim etmek için gece gündüz demeden çalıştığını belirtti ve gelecek nesillerin kendilerinden daha başarılı, daha özgüvenli ve çok daha mutlu olacağına inandığını sözlerine ekledi.

 

Bu vesile ile başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal vatan uğruna kanını akıtan, şehit düşen tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla andığını dile getiren Başkan Zolan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.