Çivril Yine Gündemde

Çivril Yine Gündemde

Çivril Yine Gündemde

A+A-

Çivril’in Çıtak, Kıralan ve Özdemirci Mahallelerine elektrik veren Elektrik trafosuna bağlı kabin, kendini bilmez kişiler tarafından kurşunlandı.

Edinilen bilgiye göre Çıtak Mahallesi’nde bulunan elektrik trafosunu kontrole giden Çivril AYDEM ekipleri gördükleri manzara karşısında şoka girdiler. Kabinin kapısında 4 el kurşun izinin bulan AYDEM çalışanları, hemen içeriye girerek trafo içinde zarar olup olmadığını kontrol ettiler. Gerekli denetim ve incelemeleri yapan ekipler durumu daha sonra yetkililere bildirdiler.

Çıtak, Kıralan ve Özdemirci mahalleleri ile çevre mahallelere elektrik dağıtımı yapan trafoya yapılan saldırının bu mahalleleri günlerce elektriksiz bırakabileceğini belirten AYDEM çalışanları “Üç mahallenin elektriği buradan veriliyor. Çıtak, Kıralan ve Özdemirci mahalleleri saatlerce hatta belki günlerce elektriksiz kalacaktı. Kabinin içinde aynı zamanda Devlet Su İdaresi’nin panosu bulunuyor.

Kurşunlardan birinin kapıyı delip içeriye girmesi durumda bu panolardan birine veya hepsine isabet edecekti. Kısa devre oluşurdu ve kabin yanardı. Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir insanlık anlamak mümkün değil” diyerek yapılan saldırıya tepki gösterdiler.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken olayın faillerinin bulunması için çalışma başlatıldı.(Kaynak:Yeşilçivrilgazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.