Çivril Yaz Okullarında Ne Ararsan Var

Çivril Yaz Okullarında Ne Ararsan Var

Çivril Belediyesi Spor Etkinlikleri çerçevesinde Çivril Halk Eğitim Merkezi’nin katkıları ile 2018 Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Başkan Dr. Gürcan Güven’in katılımları ile yapıldı.

A+A-

Çivril Belediyesi Spor Etkinlikleri çerçevesinde Çivril Halk Eğitim Merkezi’nin de katkıları ile 2018 Yaz Spor Okulları Açılışının Töreni Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in katılımı ile yapıldı. Çivril Belediyesi’nce geleneksel olarak yapılan yaz spor okullarında futbol, basketbol, badminton, güreşin gibi pek çok spor dalı bulunmakta. Bilhassa yaz tatilinde öğrencileri spora alıştırmak için yapılan yaz spor okullarının açılışı Şehit Ömer Kağan Kandemir Spor Tesisleri’nde yapıldı.

Gençlerimizi Alıştırmalıyız

Konu hakkında açıklamada bulunana Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yaz spor okulları kurslarına  gençlerden yoğun bir ilginin olduğunu  dile getirerek, bu yaz yapılan yaz spor okullarına yaklaşık 850 çocuğun katıldığını, kendilerinin de öğrencilerin istekleri ile badmintonundan voleyboluna, güreşinden okçuluğuna geniş bir yelpazede 17 branşta kurs açtıklarını,  gençlerin koca bir sene yorulduklarını, yaz tatillerini boşa geçirmemeleri  amacı ile  kendilerinin de çocuklarla beraber olacaklarını ifade etti.

Gençlerin spor yapmasının çok önemli olduğunu da belirten Başkan Güven, kendilerinin gençlerden spora sahip çıkmalarını sağlıklı olmalarını beslenmelerini istediklerin,  mümkün olduğunca az televizyon izliyor, arada sırada  bilgisayar oynayıp, telefonları alo demekten başka bir işe kullanmadıklarını,  daha çok spor yapacaklarını, sağlam kafanın sağlam vücutta  olduğunu ve gençlerin bu bağlamda çalışmaları ile derslerinin de notlarının da mükemmel olacağını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.