Çivril İyi Parti'den Ordumuza Destek

Çivril İyi Parti'den Ordumuza Destek

Çivril İyi Parti'den Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiğe manevi destek

A+A-

İyi Parti Çivril aile ve kültürel işlerden sorumlu başkan yardımcısı Hatice Yılmaz, yönetim kurulu ve üyeler 30 Ocak 2018 Salı günü ilçe parti binasında toplanarak şehitler ve Suriye'de terörle mücadele eden kahraman Türk ordusu için Yasini Şerif ve Kuran-ı Kerim okudular.

Hatice Yılmaz; "Tüm anneleri ve bayanları ordumuzun başarılı olması ve bir daha şehit haberleri ile anaların ağlamaması, kahraman Mehmetçiğimizin ayağına taş dahi değmemesi için evlerinde Kuran-ı Kerim okumaya ve dua etmeye davet ediyoruz. Gün siyaset günü değil, gün birlik ve beraberlik içinde olma günü. Tüm Türkiye'nin manevi olarak ordumuza destek olmasını istiyoruz." dedi.

Çivril İyi Partili bayanlar Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiğe manevi destek vermek için içerisinde Kuranı Kerim, bayrak, tülbent ve duygularını içeren mektupların bulunduğu paketi ordudaki askerlerimize ulaştırmak üzere Kilis'e gönderdiler.

İyi Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu Kilis İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Balcı'yı arayarak Çivril İYİ Partili bayanların hazırlamış olduğu paketi Türk ordusuna ulaştırılması için yardım istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.