Çivril Hizmetten Yoksun Kalmıyor

Çivril Hizmetten Yoksun Kalmıyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bir sürü temasta bulunmak için geldiği Çivril ilçesinde toplu açılış törenine katılımda bulundu.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan Gençlik Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan 200 kişilik Kız Öğrenci Yurdu, Çivril Belediyesi’nce yapılan Güneş Enerji Santrali, Hayvan Pazar Yeri ve Şehit Ömer Kağan Kandemir Spor Tesisleri olmak üzere 5 tane hizmetin açılışına katılan Bakan Zeybekci yoğun ilgi gördü.


 

Açılıştan önce Ramazan ayı münasebeti ile meydanları dolduran vatandaşlar görevlilerce hazırlanmış olan iftar sofralarında Mehteran takımının gösterileri ve ilahi dinletileri eşliğinde oruçlarını açtılar.

4 Senede Büyük Hizmet

İftardan sonra açılışta ilk sözü alan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  bundan 4 sene evvel halkın huzuruna çıkıp onlara en iyi hizmet verebilmek için görev istediklerini, halkında kendilerine güvenip yetki verdilerini, yatırımlar bakımından senelerdir  hizmetlerden yoksun kalan ilçeye  alt yapı ve üst yapı anlamında güzel hizmetler ile şahlandırmaya başladıklarını, göreve geldikleri 4. senede yaptıkları toplamda maliyeti 600 milyon TL olan yatırımlar ile kısa zamanda ne kadar yol kat ettiklerinin görüldüğünü, belirtti.

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Çivril Belediyesince organize edilen iftar programıyla toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasında Çivril'in yapılmış olan hizmetler ile dikkatleri çektiğini, ilçeye kazandırılan eserlerin sayılmakla bitmeyeceğini belirtti.

Açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan, Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, çok sayıda bürokrat ve yönetici katılımda bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.