Çivril Festivali’ne Yıldız Yağmuru

Çivril Festivali’ne Yıldız Yağmuru

Denizli ilinin Çivril ilçesinde 22.si yapılacak olan Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali 30 Ağustos ile 02 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde 1995 senesinden bu yana  Çivril Belediyesi tarafından geleneksel bir şekilde yapılan Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, Çivril Belediyesi Festival Tertip Komitesi’nin aldığı karar ile 30 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Ünlüler Çivril’de Geliyor

Dört gün sürecek olan Çivril festivalinde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Bu sene 22. si organize edilecek olan festivalde 30 Ağustos Perşembe gününde Ali Kınık’ın, 31 Ağustos 2018 Cuma gününde Gece Yolcularının, 01 Eylül 2018 Cumartesi günü Buray’ın, 02 Eylül 2018 Pazar günü Hande Yener’in halk konseri vereceği öğrenildi.

Herkesi Bekliyoruz

Festivalde yerel halk oyunları ekibi ve mehteran takımının da gösterilerinin olacağı dile getirildi. Her sene renkli görüntülerin sahnelendiği Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nde birbirinden değişik yarışmalarda yarışanlar hünerlerini ortaya koyacaklar.  Konu ile alakalı açıklamada bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, amaçlarının Çivril ilçesinin doğasını, tarihini, kültürel yapısını, hem Türkiye’ye ve hem de Dünya’ya tanıtmak olduğunu dile getirerek, ilçenin verimli topraklara sahip ülke ekonomisine önemli katkı sağladıklarını, ayrıca Çivril’in, Miryakefelon Savaşının yapılmış olduğu topraklar olduğunu, herkesi elma festivalinde ilçemde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.