Çivril Eski Ve Yeni Başkanlarıyla Omuz Omuza

Çivril Eski Ve Yeni Başkanlarıyla Omuz Omuza

Çivril Eski Ve Yeni Başkanlarıyla Omuz Omuza

A+A-

Dün Çivril İğdir Çamlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte Ak Parti İlce Teşkilatının eski ve yeni dönem başkanları bir araya geldi. 

Yemeğin ardından Çivril Ak Parti Teşkilatının, çeşitli kademelerinde görev yapmış ve yapmakta olan, yöneticilere teşekkür plaketi verildi.

 

Plaketleri takdim eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan GÜVEN, Bu gün böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan, gurur duyduk. Partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın, çeşitli kademelerinde görev alan kardeşlerimiz bizleri kırmayarak, davetimize icabet etmişlerdir. Çivril Ak Parti İlçe Teşkilatımızın, eski ve yeni dönem kadın kolları, gençlik kolları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve önceki dönem belediye başkanlarımız burada yan yana, omuz omuzadır. Birliğin ve bereberliğin en güzel örneğini sergilemektedir. Sizler olmazsanız, bizler yokuz, hepimiz birlik içinde varız, yolumuz, davamız bir. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik zamanıdır. Hepimiz partimiz ve Çivril' imiz için çalışıyoruz.

Rabbim davamızda yolumuzu açık eylesin. Yolumuz birlik ve beraberlik yoludur, hizmet yoludur. Herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Diyen Başkan Güven, eski dönem Çivril Belediye Başkanı merhum Ahmet Ateş' i de anarak, '' değerli büyüğümüz Eski Belediye Başkanımız rahmetli Ahmet Ateş başkanımızıda saygıyla anıyor, ruhu şad, mekanı cennet olsun'. Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.