Çivril’de Minibüsle Traktör Çarpıştı: 4 yaralı

Çivril’de Minibüsle Traktör Çarpıştı: 4 yaralı

Denizli’ye bağlı olan  Çivril ilçesinde, tarım işçilerinin olduğu minibüsle traktörün çarpışması neticesinde gerçekeleşen kaza sonucunda, 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre kaza, saat 10.00 sularında, Denizli - Uşak karayolu Karabedirler kavşağında gerçekleşti. Uşak'a bağlı Banaz ilçesinden Denizli'ye bağlı Çivril ilçesine tarım işçisi götürmekte olan Temel Yıldırım kullandığı 64 AAD 170 plakalı servis minibüsü, kontrolsüz kavşaktan dönmeye çalışmakta olan 64 yaşındaki Mehmet Buğdaylıgil'in  sürdüğü 20 LR 536 plakalı traktör ile çarpıştı.

Karşı Şeride Geçti

Karşı şeride geçmiş olan traktör, devrilirken, minibüsün ise yoldan çıkıp ancak durabildiği görüldü. Kaza sonucunda sürücüler Temel Yıldırım ve Mehmet Buğdaylıgil’le tarım işçileri 18 yaşındaki Döndü Özdemir ve 31 yaşındaki Muhammed Semerci’nin yaralandı ifade edildi. Yaralılar için hemen sağlık ekiplerine haber edildi. Haberi alan ve kaza yerine gelmiş olan sağlık görevlileri yaralılara yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra  yaralıları ambulanslar ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edilirken Jandarma ekiplerinin, kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.