Çivril’de Çalışmalar Hiç Durmuyor

Çivril’de Çalışmalar Hiç Durmuyor

Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan ekipler, ilçenin değişik  noktalarında kilit parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızla devam ediyor.

A+A-

Denizli ilinin Çivril Belediyesi, ilçe çapında çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden göstermiş oldukları çalışma performansı ile Çivril modern bir görünüme kavuşuyor.

Bu çerçevede geçen hafta Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarılar Mahallesi’nde başlatılmış olan kilit parke taşı döşeme çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor.

Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Kurtulacak

Sokakları yazın tozdan ve kışın çamurdan kurtarılması amacı ile için yoğun bir çalışma harcadıklarını dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Sarılar Mahallesinin de artık toz ve çamurdan kurtulacağını, Mahallenin tüm yollarına bordür ve parke taşı döşediklerini, Sarılar Mahallesinde tozlu ve çamurlu hiçbir yerin kalmayacağını, ekipler ile sırası ile tüm mahallelere hizmetleri götürdüklerni ve götürmeye dde evam edeceklerini, bu şekilde Çivril’in artık eskisinden daha güzel olacağını, vatandaşlar için ellerinden geleni yaptıklarını, kendilerine bu ilçeyi emanet eden vatandaşların bu emanetlerine layık olabilmek için var güçleri ile çalıştıklarını ve daha da çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.