Çivril CHP ve İyi Parti Aday ve Yöneticileri Bir Arada

Çivril CHP ve İyi Parti Aday ve Yöneticileri Bir Arada

Çivril Chp ve Çivril İYİ Parti teşkilatı ile il binasında bir araya gelen İyi Parti Büyükşehir Belediyesi adayı Ümit Bahtiyar gündemi değerlendirdi.

A+A-

Ümit Bahtiyar konuşmasında Çivril’de CHP’yi destekleyeceklerini, birlikte proje üreteceklerini ve bu yüzden bugün toplandıklarını belirterek bir istişare görüşmesi yapacaklarını ifade etti. Teşkilat üyelerine söz veren Bahtiyar açıklamaya kendisi devam etti.

3 Noktada Korku Var

İyi Parti Büyükşehir Belediyesi adayı Ümit Bahtiyar 3 noktada insanların güvensiz olduklarını bunların yargı sistemi, kurumlar ve ekonomi olduğunu dile getirdi. İnsanların her an gözaltına alınabilme endişesi ile yaşadıklarını ve telefonla bile konuşurken dinlendiklerini düşündüklerinisöyleyen Bahdiyar, Enflasyonun yüzde 40 civarlarında olduğunu dile getirdi.

Ocak 1’den itibaren zam yağmurunun başladığını ve insanların borç içinde olduğunu, sıkıntının büyük olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi adayı “Her yerde iddialıyız. Başarılı olacağımıza inanıyorum.Yapılan güçbirliği ile 31 Mart'ta tüm ilçeleri alacağız. Hiçbir ilçeyi verme ve kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Türkiye bize güveniyor.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.