Çivril Belediyesinden Anlamlı Gece

Çivril Belediyesinden Anlamlı Gece

Çivril Belediyesinden Anlamlı Gece

A+A-

Çivril'de Kahramanlık Türküleri Türkü Gecesi Düzenlenecek;

                Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan “Şehitlerimizi Anma Gecesi" 20 Mart 2018 Salı akşamı 20.00’da Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda yapılacaktır.

                Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu tarafından düzenlenecek olan “Şehitlerimizi Anma Gecesi “ 20 Mart 2018 Salı akşamı 20.00’da Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda yapılacak.

                Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan GÜVEN; "Cennet Vatanımız için canlarını bir an bile düşünmeden feda eden, halen devam etmekte olan Afrin Zeytin Dalı harekatında şehit ve gazilerimizin ile bu zaman kadar, bu vatanımız için, canını feda eden tüm Kahraman Şehitlerimizi unutmuyor, unutturmuyoruz. Bu kapsamda Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik Topluluğu tarafından 20 Mart 2018 Salı akşamı "Şehitlerimizi Anma Gecesi" yapılacak. Kahramanlık Türküleri şeklinde sunulacak olan türkü gecemizde Kent Konseyi Müzik Topluluğunu dinlemek tüm Çivril'li hemşerilerimizi Şehitlerimizi Anma Gecesi bekliyoruz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.