Çivril Belediyesi’nden Aşure Hayrı

Çivril Belediyesi’nden Aşure Hayrı

Çivril Belediyesi Geleneksel olarak her sene yapılan Aşure Günü çerçevesinde 21 Eylül Cuma günü Belediye önünde Aşure Hayrı organize etti.

A+A-

Çivril Belediyesinin önünde yapılmış olan Aşure Hayrı’na Ak Partili yöneticiler Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, ve pek çok vatandaşın katılımda bulunduğu ifade edildi.

Birlik Beraber Günü

Aşure Hayrı’nda konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  Muharrem ayının ve Aşure Günü’nün halkın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için yapıldığını, bu birliğin sağlanmasını temenni ettiğini, tüm vatandaşlara Aşure Günü’nü bereketlendirmek için kurdukları sofralara katıldıkları için teşekkür ettiğini, Bu tip özel günleri belediye olarak unutmayıp etkinlikler yapmaya çalıştıklarını, Gelecek nesillere bu tip özel günlerin aktarılması amacı ile de bu etkinliklerin önemli olduğunu, katılan tüm herkese teşekkürlerini ilettiğini sözlerine ekledi.

Çivril Belediyesi Geleneksel olarak her sene yapılan Aşure Gününe Çivril halkının yoğun katılım gösterdiği, halkın bu tip etkinliklerin olmasından dolayı mutlu olduğu ve böyle etkinliklere ön ayak olmasından ötürü Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’e çok teşekkür ettikleri dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.