Cinnet Getiren Baba Felaket Getirdi

Cinnet Getiren Baba Felaket Getirdi

Denizli ilinde akşam sularında gerçekleşen olayda cinnet getirmiş olan baba, eşini, kızını öldürdükten sonra kendi canına da kıydı. Aileden bir tek o anlarda dışarda olan oğulları hayatta kalabildi.

A+A-

Denizli’de akşam saatlerinde alınan haber herkesi şoke etti. Merkezefendi’de katliam gibi bir olay meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi 1673. sokakta gerçekleşen olayda, iddialara göre, 47 yaşındaki Ali Arslan akşam sularında borç meselesinden ötürü eşi ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa zamanda kavgaya döndü. Baba Aslan cinnet getirdi ve  evvela13 yaşındaki kızı Esma Arslan’ı ardından da 45 yaşındaki eşi Sevgi Arslan’ı boğup öldürdü. 

Kendini Astı

Eşini ve kızını feci şekilde katleden baba Arslan kendisini de asıp canına kıydı. Arslan’ın kendini evlerinin bir odasında elektrik kablosu ile astığı ortaya çıktı. Eve daha sonra gelmiş olan oğulları İbrahim Arslan ise şoka uğradı. Eve geldiğinde aile fertlerinin cesetleri ile karşılaştı.

Oğul İ.A acil bir şekilde polisi aradı. Olay yerine polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri aile fertlerinin öldüğünü tespit etti. Yapılmış olan incelemeler neticesinde baba, anne ve küçük kızın cansız bedenleri otopsinin yapılması için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi.

Olay ile alakalı polis ekiplerinin yaptığı soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.