Çınar, Başkanlarla Vedalaştı

Çınar, Başkanlarla Vedalaştı

Çal Belediyespor’un 20 yaşında olan genç futbolcusu Abdullah Çınar, Kızılcabölükspor’la anlaşmaya vardı.

A+A-

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar’la vedalaşmış olan Abdullah Çınar, Çal’ı unutmayacağını, hedefinin Kızılcabölükspor’da da sıçrama yaparak Denizlispor formasını giymek olduğunu ifade etti.

GENÇLERDEN ÇOK UMUTLU

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, 4 sene evvel 2. Amatör Küme’de oynayan takımı buralara getirdiklerini, alt yapıya büyük önem verdiklerini, ‘Çal’da spor yapmayan genç kalmasın’ sloganı ile yola çıktıklarını ve başlıca hedeflerinin bu olduğunu,  yeni sezonda da alt yapıdan bazı oyunculardan A Takıma girenlerin olacağını, Abdullah’ın, Kızılcabölükspor’da başarılı olacağını, hedefleriniz her sezon Abdullah gibi en az 2 - 3 oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade etti.

AKCAN ÇOK MUTLU

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, geçmişte Çal ilçesinde yetişmiş olan Bahadır Karakılınç, Erdal Hanaylı ve Mehmet Sazak’ın profesyonel liglere transfer olduğunu anımsatarak, Çal’ın futbolcu yetiştirme üssü olacağını, yaptıkları 5 senelik planlamanın başarı ile uygulandığını, 2. 5 senenin planlamasında Çal Belediyespor’un A Takımı’nda alt yapıdan yetişen en az 8 - 9 futbolcunun yer almasını ön gördüklerini,  kendilerinin uyuşturucu, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklara sporla savaş açtıklarını,  çokta başarılı olduklarını,  alt yapılarda 200 civarında sporcunun olduğunu,  bundan sonra Çal Belediyespor forması giyen her genç futbolcunun hedefinin öncelikle Denizlispor ve Kızılcabölükspor olması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.