Çiftlik Bankın Kardeşi,Anadolu Farm'ın Denizli Bölümü...

Çiftlik Bankın Kardeşi,Anadolu Farm'ın Denizli Bölümü...

Anadolu Farm furyasının takip edilen izleri Denizliye ulaştı. 'Anadolu Farm' Çiflik Bank'ı aratmıyor. Soruşturma da Denizli ile ilgili detaylarda dikkat çekiyor.

A+A-

Anadolu Farm soruşturmasının devamında ulaşılan bilgiler sonucu,bulgular bu vurgunun devamının Denizli'de olduğu belirlendi.

Zanlıların katılımcılardan aldıkları paralarla Erciyes Dağı'nda 2 bin 700 metrekarelik bir arsaya 10 bin lira ödedikleri tespit edildi.

Çiftlik Bank benzeri bir olayın baş gösterdiği yer Kayseri. 'Anadolu Farm' soruşturmasının devamında ortaya çıkan sonuçlar ve kullanılan paralar hayerete düşürüyor. Zanlıların katılımcıların paraları ile 10 milyon lira gibi bir parayı yatırım aracı olarak kullandıkları belirlendi. Bahsedilen paranın da Erciyes Dağı'nda bir arsaya yatırdıkları ifade edildi. Şirket adına kayıtlı olan tapulara el konulurken inceleme şimdiden başlatıldı.

Anadolu Farm'dan Denizli'de Arazi

İnceleme aşamasında şu ana kadar 17 arazinin tespit edildiği belirlenirken bunların Kayseri, Denizli ve Eskişehir'de olduğu ifade ediliyor. Denizli'de bulunan 3.5 dönümlük taşınmazın bağ olarak geçtiği belirtildi.

Soruşturmanın daha da derinleşmesi beklenirken önceki gün tutuklanan Karademir son olarak ifadesinde taşınmazların çiftlik kurmak adına alındığını ve Erciyes'te de otel yapmayı düşündüklerini söyledi. Şu ana kadarki alışverişleri emlakçı aracılığı ile gerçekleştiklerini belirten Karademir, satıcılarla hiçbir zaman temasa geçmediklerini ifade etti. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifade eden Karademir, taşınmazların toplam değerinin 30 milyon lira olduğu söyledi. Soruşturmada şu ana kadar 7 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.