ÇİFTÇİNİN ÜZÜMÜNÜ DALINDAN ÇALDILAR

ÇİFTÇİNİN ÜZÜMÜNÜ DALINDAN ÇALDILAR

Denizli’de 3 şüpheli bir üzüm bağına gece yarısı gelerek 2 ton üzümü dalından koparıp çaldı. JASAT dedektifleri kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit ederek evlerine operasyon gerçekleştirdi.

A+A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hırsızlar bu kez Karahayıt  Mahallesindeki bir üzüm bağından ürünleri çaldı. Üretici S.A. geçtiğimiz hafta bağına gittiğinde üzümlerin bir kısmının hasat edildiğini fark etti. Üreticinin ihbarı üzerine Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri çalışma başlattı.

Olayın faillerinin belirlenmesi için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Üç şüphelinin 6 Eylül ve 9 Eylül geceleri kamyonetle geldikleri üzüm bağında, dalındaki üzümleri hasat ederek araçlarına yükledikleri daha sonra kaçtıkları belirlendi.

Şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi üzerine bulundukları ikametlere operasyon gerçekleştirildi. Şüpheliler Miraç Berat K. (20), Mustafa K. (19) ve Enes S. (20) kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık olayının failleri jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.  Şüphelilerden Miraç Berat K.’nın 3, Mustafa K’nın ise 1 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerden birinin bir sağlık kuruluşunda çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.