Çiftçinin katledilmesinde eş ve bacanağa şok!

Çiftçinin katledilmesinde eş ve bacanağa şok!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşanan cinayet sonrasında jandarma tarafından gözaltına alınan eş ve bacanağın tutuklandığı ifade edildi.

A+A-

Denizli'de şok bir cinayet yaşandı. Acıpayam'da bir çiftçinin tüfekle öldürülmesi olayı ile ilgili olarak polis tarafından gözaltına alınan eş ve bacanağın tutuklandığı belirtildi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir çiftçinin tüfekle öldürülmesi olayı ile ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Gözaltına alınan eş ve banacağın tutuklandığı ifade edildi.

Acıpayam'da Benlik Mahallesi Yenice mevkisinde çiftçilikle uğraşan 38 yaşındaki Mutlu Aysel'in öldürülmesi olayı ile ilgili olarak devam eden soruşturma kapsamında dün jandarma tarafından gözaltına alınan eş Zeynep Aysel ile bacanak Erdal Ersoy'un Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin tamamlandığı kaydedildi.

Eş ve Bacanak Tutuklandı

Zanlıların sevk edildikleri adliyede mahkeme tarafından tutuklandıktan sonra cezaevine gönderildikleri belirtildi.

3 Nisan 2018 tarihinde gece saatlerinde duyulan silah seslerinden sonra Mutlu Aysel'in evine giren yakınları komşularını sağ omzundan ve bacağından av tüfeği ile vurulmuş bir halde bulmuştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde ise Mutlu Aysel'in hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.