CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH

Çiftin nikah şahitliklerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı.

A+A-

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Mehmet Karaca çiftinin oğulları Ozan ile Nuray Emren, Tarık Emren çiftlerinin kızları Ezgi’nin nikâh merasimi Pasvak’ın Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki tesislerinde gerçekleştirildi.

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH

Geçtiğimiz hafta İzmir’de düğünlerini yapan çiftin nikâhını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıyarken, şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yaptı. Çavuşoğlu genç çifte mutluluklar diledi, Özel ise geline nikah cüzdanını teslim etti. Şahitler de çifte mutluluklar diledi.

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH

CHP Genel Başkanı Özgür Özel nikah töreninde yaptığı konuşmada, cenaze töreni nedeniyle program değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını belirterek davetlilere anlayışları için teşekkür etti. Özel; “Program değişikliği yapmak zorunda kaldık, aileler de anlayış gösterdiler. Gecikmeli olarak nikahı gerçekleştirdik. Ozan’la zaten sık sık temas halindeyiz. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da davetlilere Nazım Hikmet’in “Münevver’in Doğum Günü” şiirini okudu.

Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş davetlilerden büyük ilgi gördü. Nikah töreni sonrası Kılıçdaroğlu ve Yavaş ile fotoğraf çektirmek isteyen konuklar kuyruklar oluşturdu.

CHP’NİN ZİRVESİNİ BULUŞTURAN NİKÂH

Düğün törenine TBMM’deki partilerin grup başkanvekillerinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer ile Aliye Ersever, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Muğla Milletvekili Gizem Özcan’ın yanı sıra çok sayıda belediye başkanı, il başkanı ve partili katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.