CHP Lideri Çiçeklerle Karşılandı

CHP Lideri Çiçeklerle Karşılandı

24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde bugün gün boyu Denizli’de olacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli iline geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran erken seçimleri çerçevesinde bugün Denizli’de temaslarda bulunacak. Kılıçdaroğlu bugün saat 10.00 sularında Çardak Havalimanı’na özel jeti ile indi.


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan Meike Basmacı, milletvekili adayları, ve parti yöneticileri çiçeklerle karşıladılar. Kılıçdaroğlu karşılamadan sonra Çardak Organize Sanayi Bölgesinde işçiler ile buluşmak üzere Dedeman Otele geçti.

Programı Belli

Kılıçdaroğlu Dedeman otelinde yaptığı buluşmadan sonra saat 14.00’te Rateks’te işçilerle buluşacak. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, buradaki toplantının ardından 15.30’da Bozkurt ilçesine geçmesi ve öncelikle Bozkurt Belediyesi’ni ziyarete edip belediyeye ait olan çay bahçesinde ilçe esnafı ile bir araya gelmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu Bozkurt ziyaretinin ardından Çardak Havalimanına hareket edip Denizli ilinden ayrılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.