Çameli Terminaline Kavuşuyor

Çameli Terminaline Kavuşuyor

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başlamış olduğu otobüs terminalini bitirdi. Terminal kısa süre içerisinde hizmete girecek.

A+A-

Denizli’nin büyükşehir olması ile beraber şehir çapında yatırımlara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler yapıyor. Bu çerçevede Sarayköy ilçesine modern bir terminal binası kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern bir otogar kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

 

Toplamda 550 metrekarelik kapalı alana yapılacak olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'ni bitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgeye hizmet verecek modern bir tesis kazandırdı. Bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehanenin olacağı Çameli İlçe Otobüs Terminali kısa zamanda hizmete girecek.

 

"Bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çameli’nde en büyük ihtiyaçlardan bir tanesinin otobüs terminali olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, başladıkları bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerinin 'söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getirdiklerini, Milletin emanetinin, kendilerine duyduğu güvenin hakkıyla yerine getirmek için koşmaya devam ettiklerini, yeni terminalin şimdiden ilçeye, Denizli’ye hayırlı uğurlu olmasını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.