Çameli’nde Korkutan Kaza

Çameli’nde Korkutan Kaza

Çameli ilçesinde 10 metreden dereye uçan araç görenleri şoke etti. İşte kaza ile alakalı detaylar…

A+A-

Denizli ilinin Çameli ilçesinde, kontrolden çıkarak, köprü korkuluklarına çarpıp, 10 metreden dereye uçmuş olan otomobilin şoförü 50 yaşındaki Mustafa Akdağ kazayı yaralı olarak atlattı.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 10.30 sularında, Çameli - Fethiye yolu Elmalı Kirazlıyayla Kavşağı Kanlıçay Köprüsü'nde gerçekleşti.

Muğla'nın Fethiye ilçesine doğru seyreden 50 yaşındaki Mustafa Akdağ’ın  yönetimde olan 15 HN 456 plakalı otomobil, kontrolden çıktı ve köprünün korkuluklarına da çarpıp hemen hemen 10 metreden dereye uçtu. 

Yoldan Geçenler Fark Etti

Kazayı evvela yoldan geçenler fark ettiler. Ama yapacakları çok şey olmadığı için hemen itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber ettiler. Olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye, sağlık ve jandarma birimleri sevk edildi. Öncelikle aracında sıkışmış olan sürücü Akdağ, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  İtfaiye ekipleri kurtarmış oldukları Akdağ’ı sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılmış olan Akdağ acilen ambulans ile Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve burada tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgilere göre Jandarma ekipleri kaza ile alakalı soruşturma başlattı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.