Çameli’nde Kitap Seferberliği

Çameli’nde Kitap Seferberliği

Çameli Belediyesi tarafından daha aydınlık bir Çameli için kitap toplama kampanyası başlatıldı.

A+A-

“Çameli’de okunan kitaplar tozlu raflarda kalmıyor, yeni ellerde hayat buluyor.” Sloganı ile İlçede okuma alışkanlığı yükseltmek ve gelecek nesillere daha aydınlık bir Çameli yaratmak hedefi ile birçok projeye ev sahipliği yapan Çameli Belediyesi, vatandaşların istedikleri kitaba erişimini kolaylaştırmak amacı ile  kütüphaneye kazandırılması için kampanya başlattı.

Evlerde Tozlu raflarda bekleyen okunmuş kitapların yeniden okuyucular ile buluşması, kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve insanların zamanlarını okuyarak değerlendirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen kampanyaya katılmak isteyenlerin bağışlayacakları kitaplarını Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne teslim edebilecekleri gibi WhatsApp 0530 268 4863 nolu hattandan bilgi alabilirler.

BAŞKAN’DAN KAMPANYA’YA DESTEK ÇAĞRISI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konu ile alakalı; “Biliyoruz ki bilgiye ulaşmanın en kolay yolu kitaptır, Ben inanıyorum ki Çameli’li vatandaşlarımızdan ve Denizli’deki hemşehrilerimizden bu kampanyamıza büyük destek verecektir. Amacımız farkındalık oluşturarak kitap okuma alışkanlığını arttırmaktır.” Dedi ve kampanyaya destek beklediklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.