Çameli’nde Hırsızlar Bezdirdi

Çameli’nde Hırsızlar Bezdirdi

Denizli'ye bağlı Çameli ilçesinin kırsalında bulunan yüksek gerilim hattı direklerinden parça çalan hırsızlar, bölgede büyük soruna sebep oluyorlar.

A+A-

Yörede hayvan hırsızlıklarının ardından şimdi de elektrik direği hırsızlığına başlandı. Hırsızlar yüksek gerilim hattı direklerini parça parça çalmaktalar.

Denizli'nin Çameli Acıpayam karayolu üsütü Kırkbudak Mevkiindeki 4 enerji nakil hattı direğinde geçtiğimiz hafta parça demir çalındı. ADM ekibinin yapmış olduğu denetimde ortaya çıkan hırsızlık olayı hakkında Jandarma olay yeri incelemesi yaptı. Hırsızların 50 TL kazanç sağlamak amacı ile çaldığı bu direklerin yeniden dikilmesinin maliyetinin ise ortalama 500 milyon TL olduğu ifade edildi.

Onarım yapılacak

ADM ekipleri Çameli'de kış gelmeden evvel enerji nakil hatlarındaki bakım, onarım işlemlerine hız verdi. Bu çerçevede, Çameli ilçe merkezine ve 28 mahalleye enerji taşıyacak olan nakil hatlarındaki demir direklerden parça çalınması sebebi ile rüzgâra karşı zayıf bırakılan direklerin onarımları da yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Çameli Gazetesi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.