Çameli'nde 4.5 G Test Edildi

Çameli'nde 4.5 G Test Edildi

Uzun bir süredir heyecanla beklenen Avea 4.5G hızında internet Çameli ilçesi tarafından kullanıma başlanıldı ve gençler internetin hızını test ettiler. Test sonucunda gençler 4.5G’yi hızlı ve başarılı buldular.

A+A-

"KOTALAR YETERSİZ, LİMİTSİZ OLSUN"

Çameli'li Avealı Gençler 4.5G hızını test etmelerinin ardından tecrübeleri ile alakalı açıklamalar yaptılar. Gayet hızlı bir teknoloji olduğunu ve memnun kaldıklarını belirten gençler, daha önce neden geçmedik diye düşündüklerini, daha da yaygın bir kapsama ve kullanım alanı olmasını umduklarını, film indirmeyi denediklerini ama internet paketlerinin kotalarının biraz daha yükselmesinin gerekliliğini, şu an ki kotaların kesinlikle yetmeyeceğini düşündüklerini, hızın artması ile kendilerinin  kullanımlarının da artacak. Kotaları yükseltmelerinin gerektiğini, hatta sınırsız olursa harika olacağını dile getirdiler.

Çok Memnunuz

Film ve Video izleyip, sosyal medyada gezinip internet hızlarını test etmiş olan Çameli'ler Avea  4.5G hızından fazlası ile memnun kaldıklarını dile getirdiler. 4.5 G 'yi bu hafta içinde aktif şekilde kullanan Çameli'de Cihan Acar , değişik sosyal medya platformlarını da denediğini, hızın gerçekten 3G’nin 10 katı fazla olduğunu, şu an için çok memnun olduklarını, bugüne dek gerçekten böyle bir şey yapılmasının gerektiğini, 3G’nin hızının yetersiz olduğunu, Türkiye’de bugün böyle bir teknolojini kullanılmasının çok hoşlarına gittiğini sözlerine ekledi.

Yapılan testler sonucunda İndirme ( Dowland ) 79 Yükleme hızı ( Upload ) ise 44,30 olduğu Çameli'de hızın gayet başarılı olduğu ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.