Çameli Karkın Kar Şenlikleri

Çameli Karkın Kar Şenlikleri

Çameli Karkın Kar Şenlikleri

A+A-

Çameli Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Çameli Karkın Kar Şenlikleri, bu yıl şehitlerimizin anısına düzenlendi. 1800 metre yüksekliğe sahip Karkın Yaylası’nda yapılan şenlikte, doğa yürüyüşü derneklerinin üyeleri ve öğrenciler tırmanış gerçekleştirirken, şehitlerimizin anısına Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Karkın Kar Şenlikleri’ne Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın sağladığı olanaklarla katılan öğrenciler şenlik alanında karın keyfini yaşadı.

Çameli Belediyesi’nin düzenlediği şenliğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Tekin ve idari personel ile birlikte çok sayıda PAÜ öğrencisi katılım gösterdi.

Şenlik, başta Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz anısına okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. IV. Çameli Karkın Kar Şenlikleri’nin açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ‘Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl şenliğimizin kapsamını değiştirdik ve Afrin şehitlerimize ve tüm şehitlerimize dualarımızı gönderdik. Şu an Torosların başlangıcındayız. Buradan Afrin’e, Dünya’daki tüm terör odaklarına vatanını milletini seven yörük kardeşlerimizin mesajını en sert bir şekilde göndermiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.