Çalışmalar Sonuç Getiriyor

Çalışmalar Sonuç Getiriyor

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

A+A-

Geçen günlerde Dünyanın metropol şehirleri arasında olan ve 15 milyondan çok nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ili olan İstanbul’da tanıtım rüzgarları estirmiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni çalışmaları nedeni ile kutlayan DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Osman Zolan’a devam ettikleri çalışmalar sebebi ile teşekkürlerini sundu.

 

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Turizmciler olarak Başkana çok teşekkür ettiklerini, çalışmalar ile Denizli’yi her alanda tanıttıklarını, her fırsatta kendilerine destek oldukları için çok teşekkür ettiklerini belirtti.

 

“Denizli’nin algısı ve bilinirliğine yönelik çalışmalarımız devam ediyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin güzelliklerini herkese tanıtmak amacı ile yoğun uğraşlar verdiklerini ifade ederek; şehrin güzelliğini herkesin duyurarak, bilip, merak etmesi gerektiğini, Denizli’nin algısı ve bilinirliğine yönelik çalışmalarının sürdüğünü, bu şehirde turizm faaliyetlerinin gelişmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

 

Hem Denizli hem de turizmciler kazanıyor

 

Gerçekleştirilen çalışmalar ile hem turizmcilerin hem de Denizli’nin kazanacağına belirten Başkan Osman Zolan, Denizli’de 4 mevsim turizm faaliyetlerinin olduğunu herkesin bilmesi adına sürdürdükleri çalışmaların sonuç getirdiğini ifade etti ve Denizli turizmine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ettiğini, DENTUROD ile ortaklaşa yaptıkları projelerin de sonuç vermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.