Çalışmalar Koordineli Olarak Yapılacak

Çalışmalar Koordineli Olarak Yapılacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamlığı’na atanıp görevine başlamış olan Dr. Adem Uslu’yu makamında ziyarette bulundu.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İnegöl ilçesinde göreve başlamış olan Kaymakam Şükrü Görücü’nün yerine Merkezefendi Kaymakamlığı’na atanmış olan Dr. Adem Uslu’ya hayırlı olsun ziyareti yaptı.

İstişare Yapıldı

Ziyaret sırasında Başkan Subaşıoğlu ile Kaymakam Uslu çalışmalar ve hizmetler ile alakalı istişareler yaparak fikir alış verişinde bulundular. Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamlığı’nda göreve başlamış olan Kaymakam Dr. Adem Uslu’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini, gelecek süreçte Merkezefendi için çalışmaları koordineli bir biçimde yapmaya devam edeceklerini, el birliği ile Merkezefendi’yi en iyi noktalara getireceklerini ve yeni görevinde Kaymakam Uslu’ya başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ise nazik ziyaretlerinden ötürü  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkürlerini sundu ve kendisi ile birlikte hareket edeceklerini ve güzel çalışmalara beraber imza atacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.