Çal Seni Yalnız Bırakmayacak

Çal Seni Yalnız Bırakmayacak

MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ebru Leman Kalkan’a memleketi Çal’dan tam destek geldi.

A+A-

Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, hemşehrilerinin büyükşehir adayı olmasının kendilerini de mutlu ettiğini ve gurur verdiğini ifade etti.

Evvelki gün açıklanan MHP’nin Büyükşehir adayı sürpriz  bir isim oldu. Geçen hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için görüştüğü ifade edilen Mimar Ebru Leman Kalkan’ın adaylığı memleketi Çal’da da sevinçle karşılandı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, öğrendiği kadarıyla MHP’nin Büyükşehir adayının Ebru Leman Hanım olduğunu, genel başkan Devlet Bahçeli’ye projelerini anlattığını, başarılı bir mimar, başarılı bir insan olduğunu, bunun yanında hemşehrileri olduğu için kendilerinin de çok mutlu olduklarını, Ebru Leman Hanım’ın Çallı olmasının kendilerine de gurur verdiğini dile getirdi.

Çal Seni Yalnız Bırakmayacak

Fethi Akcan, Büyükşehir için bir kadının aday olmasının da mühim olduğunu belirtti ve kadınları siyasetin zirvesinde görmenin çok önemli olduğunu, üstelik, geçmişte erkek partisi izlemini veren MHP’de büyükşehir adayının bayan olmasının ayrı bir önem arz ettiğini, dile getirdi ve “yolun açık olsun hemşehrimiz Ebru Leman Kalkan. Çal bu yolda sizi yalnız bırakmayacaktır.” ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.