Çal Şampiyonluk istedi Güngör ''Tamam'' Dedi

Çal Şampiyonluk istedi Güngör ''Tamam'' Dedi

Çal Şampiyonluk istedi Güngör ''Tamam'' Dedi

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta mücadele eden Çal Belediyespor, deneyimli teknik adam Yaşar Güngör ile anlaştı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bozdoğan Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Çal Belediyespor, bu maçın ardından teknik direktör Mustafa Ali Gözlükaya ile ayrılık yaşadı. Çal Garası, Denizli ve Ege futbolunun yakından tanıdığı bir isim olan 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam Yaşar Güngör ile anlaştı.

Çal Belediyespor yönetimi, Güngör’den şampiyonluk istedi, Güngör ise, “Bütün deneyim, bilgim ve enerjimle Çal’ı şampiyon yapmak için çaba göstereceğim. İyi bir kadromuz var” dedi.

 

YAŞAR GÜNGÖR’E GÜVENİYORUZ

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Yaşar Güngör gibi tecrübeli bir isimle anlaştığımız için mutluyuz. Güngör, bir yandan şampiyonluk mücadelesine ortak olurken bir yandan da futbolcularımızın kişisel gelişimine katkı koyacaktır. Camiamıza da heyecan yaşatacaktır” dedi.

ÇAL GARASI, SÖKESPOR MAÇINA KİLİTLENDİ

Çal Belediyespor, Pazar günü saat 15.00’te sahasında Sökespor ile oynayacağı maça kilitlendi. Yeni teknik patron Yaşar Güngör bu maçı tribünden izleyecek. Takımı maça Genel Kaptan Serdar Turgut hazırladı. Turgut, “Maça çok iyi hazırlandık. Pazar günü tüm Çallılar’ı maça davet ediyoruz. Bu maçı da kazanıp iyice havaya girmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.