Çal Karası Startı Erken Verdi!

Çal Karası Startı Erken Verdi!

Geçen sezon Denizli 1. Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan Çal Belediyespor, bu sezon mücadele edeceği süper amatör ligin hazırlıklarına erken başladı.

A+A-

Kulübün doğal başkanı Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, makamında Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal Belediyespor Teknik Direktörü Cahit Arım, Sportif Direktör Behçet Arım ve Teknik Heyet ile görüşme yaptı. Yeni sezona gençlerin ağırlıkta olduğu tecrübeli isimlerle harmanlanan ekiple başlayacaklarını söyleyen Fethi Akcan, “Üst ve alt yapısı aynı teknik kadro tarafından yönetilen Çal Belediyespor’un hedefi yeni sezonda Süper Amatör Lig’de şampiyonluktur. Teknik heyetimiz transfer çalışmalarına başladı. 6 yeni isimle prensip anlaşmasına vardık. Yeni transferlerimizde olacak. Yeni transferlerin isimleri resmi sözleşme yapıldıktan sonra kamu oyuna açıklanacak” dedi.

Fethi Akcan, yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu uyumunun başarılarında en önemli neden olduğunu sözlerine ekleyerek, “Bizim amacımız elbette şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig’e 

yükselmek. Çal Belediyespor’u Denizlispor’un alt yapısı gibi görüyoruz. Türk futboluna bir oyuncu kazandırmak bizim için şampiyonluk kadar da değerlidir” diye konuştu. Başkan Akcan, Ağustos ayında Gine Milli Takımında forma giyen bir yıldızı transfer ederek , yeni sezonun en flaş transferini gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

Çal Belediyespor Teknik Direktörü Cahit Arım ise, “Çal Belediyespor ailesi mutlu bir aile olduğundan futbolcularımızla birlikte huzur içinde çalışıyoruz. Belediye Başkanı Fethi Akcan bizden yeni sezonda şampiyonluk istedi. Kendisine şampiyonluk garantisi verdik. Bunu da başaracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.