Çal Karası Serinhisar'a Kilitlendi

Çal Karası Serinhisar'a Kilitlendi

Denizli 1.Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz Pazar günü Tavas Birlikspor’u sahasında 3-0 mağlup ederek liderliğini perçinleyen Çal Belediyespor’da sevinç yaşanırken, camia hafta sonu Serinhisarspor ile oynanacak derbi maça kilitlendi.

A+A-

Serinhisarspor’un Yeşil Çivril Belediyespor’a 3-2 mağlup olması, Kale Belediyespor’un Çardak Belediyespor deplasmanındaki maçının ertelenmesi nedeniyle Çal Belediyespor, rakipleriyle puan farkını 6’ya çıkardı. İkinci yarıdaki etkili futbolu ile Tavas Birlikspor’u 3-0 mağlup eden Çal Karası’nın Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Liderliği devam ettirmemiz önemli. Ancak, önemli olan ligi lider bitirmek. Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın da destekleriyle hata yapmamak için çok çalışıyoruz. İlk maçını kazanan antrenör Kürşat Taş ve ekibini de kutluyorum” dedi.

SERİNHİSARSPOR KARDEŞ KULÜBÜMÜZ

Hafta sonu Serinhispor ile deplasmanda oynayacak olan Çal Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına yarın (Salı) başlayacak. Başkan Adnan Tatar, maçın tansiyonunun yüksek olacağını, zira Serinhisarspor’un zirve yarışından kopmamak için belki de son şansını kullanacağını sözlerine ekleyerek, “Birlik ve beraberliğe bu toplumun her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Böyle bir atmosferde oynayacağımız gerilimli maçlarda bile centilmenlik, fair-play ve dostluktan kimse taviz vermemelidir. Kaldı ki, Serinhisarspor bizim kardeş kulübümüzdür. Sonuçta 90 dakikalık maç yapacağız. Kaybeden takım, kazanan takımı alkışlayacaktır. Bu zorlu deplasmanda bizim de taraftarımız olacak. Birbirimize çiçekler vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.