Çal Garası Yılın Maçına Bileniyor!

Çal Garası Yılın Maçına Bileniyor!

Denizli Süper Amatör Lig’de yılın maçı hafta sonu Kale’de oynanacak. 46 puanlı Çal Belediyespor ile Kale Belediyespor zorlu maçı kazanıp liderlik için avantaj elde etmeye çalışacak.

A+A-

Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, Acıpayam Belediyespor’a sahalarında 3-2 mağlup olduklarını hatırlattı, “Bu sezon iki mağlubiyetimizin ikisini de Acıpayam’dan aldık. Rakibimizi kutluyorum. Acıpayam yenilgisini iş kazası olarak görüyoruz” dedi.

Çal Garası’nın hafta sonu sezonun en önemli maçını Kale’de oynayacağını hatırlattı, camia olarak dev maça kilitlendiklerini söyledi. Tatar, “Takımımızın taraftarımıza ve sevenlerine Acıpayam Belediyespor mağlubiyeti nedeniyle özür borcu var. Eğer futbolcularımız ile teknik heyet camiamızdan özür dileyecekse, Kale Belediyespor’u yenmeleri gerekiyor. Rakibimiz güçlü ama bizim de onları yenebilecek gücümüz var. Ligin bitmesine 8 hafta kaldı, bu maçı kazanan ekip, sezonu birinci sırada tamamlamak için büyük avantaj elde edecektir” dedi.

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÇAĞRIDA BULUNDU

Çal Belediyespor Başkanı Tatar, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne de çağrıda bulundu; “Ligin boyu kısaldıkça tansiyon artıyor. Biz Kale’ye kalabalık taraftarla gideceğiz. Kimsenin burnunun kanamamasını istiyoruz. Sonuçta futbol maçı oynayacağız, ancak tansiyon elbette yüksek olacak. Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik önlemlerini sıkı almasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.